Kedves Érdeklődő!
Üdvözöljük az Arsyl Kft. (régi Aro Ablak) weboldalán.

Panel Akciók

 

NE HAGYJA KI!

 

Nálunk most 6 légkamrás 85 mm-es profilt kap, 5 légkamrás

 

70 mm-es profil áránál olcsóbban!!!

 

Nézze meg panelakciónkat, ahol megtalálja a szerkezetekre,

 

adott esetben akár a saját lakására vonatkozó árajánlatunkat.


A megfelelő kerületen belül válassza ki a lakásának műanyag nyílászáró típusait és erre hivatkozva kérjen tőlünk kedvezményes árajánlatot, a panel akciónk keretein belül.

 

 

III.kerületIV.kerületIX.kerületX.kerület


XI.kerület


XIII.kerület


XIV.kerület


XV.kerület


XVII.kerület


XVIII.kerület


XXI.kerület


Panel

ablakok

szabvány

méretei


 

Amennyiben Önnek ezektől eltérő típusú a panel lakása akciós ajánlatunk miatt érdeklődjön elérhetőségeinken, e-mailben vagy telefonon ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

 

 

Panel típusok – Panel ablak csere akciók

 

 

Csapos Házgyári

Ennél a panelház típusnál a műanyag nyílászárók úgynevezett beton csücskökön helyezkednek el. Ezeken a 3,5 cm –es beton kiemelkedéseken rögzülnek az ablakok és ajtók a panel elemekhez. Bár hazánkban ez a legsűrűbben előforduló panelház típus, hivatalos elnevezése nincs. Az ablakos szakmában leginkább csapos vagy csücskös panelnek hívják.

 

 

 

Dán típusú Panel

Az a panelház típus, amit a szakma is, és a köznyelv is dán panelnek nevez az a valóban Dán nemzetiségű, Larsen – Nielsen cég által kifejlesztett technológia alapján épült sorház. Jellemzője, hogy minden lakásban megtalálható legalább egy háromszárnyú műanyag nyílászáró-ablak. Jellegzetes tulajdonsága még, hogy az erkélyajtó melletti műanyag ablak alatt egy farost lemez jellegű csekély hőszigeteléssel bíró falazat van, amit az erkélyfal cseréje során mindenképpen eltávolítunk és helyette magasabb hőszigeteléssel rendelkező opciókat kínálunk fel ügyfeleinknek.
Ebben a paneltípusban a bejárati ajtók mellett is az imént említett farost falazat található, így a bejárati ajtó cseréje esetén, ezt is valódi téglafallal váltjuk ki.

 

 

 

Orosz Panel

Az 1960-as években induló lakásépítési hullám során, elsőként a szovjetektől átvett, és részben továbbfejlesztett technológia alapján dolgoztak a magyar házgyárak. Később aztán rajta is maradt ezeken a panel típusokon az orosz panel elnevezés.
Ablakszükségleteit tekintve csak egy méretű műanyag ablak van minden lakásban, illetve két erkély típus, valamint ezt leszámítva néhány lakásban kisméretű konyha ablak is megtalálható.

 


Kulcsszavak amelyek alapján ránk talált:

műanyag, műanyag ablak, műanyag ablakcsere, műanyag ablakcsere akció, műanyag nyílászáró, műanyag nyílászáró akció

ARSYL KFT. 1182 Budapest, Királyhágó út 73. T: +36 70 322 0422 ; +36 30 629 5609
info(kukac)arsyl.hu

Készítette a StarSoft