Kedves Érdeklődő!
Üdvözöljük az Arsyl Kft. (régi Aro Ablak) weboldalán.

Kiegészítők


Üveg

Az üvegek szerkezeti felépítése:

Alap üveg rétegrend 4-16-4, ami azt jelenti, hogy két 4mm-es üveg között 16mm-es légrés található. A jelenleg forgalmazott kültéri nyílászáróink kivétel nélkül, mind hőszigetelt termő üveggel készülnek.

Alap esetben a hő értéke K=1,0 W/m2/K


4 mm-es torzításmentes üveg

Lágy átlátszó fémbevonat

Argon gáz

16 mm-es távtartó

Pára abszorbens

Tömítő

Hőszigetelési szempontból, választható a háromrétegű üveg, melynek K=0,7 értéke pillanatnyilag a legerősebb szigeteléssel rendelkezik. Felépítésében 4-16-4-16-4 szerkezetű. Tehát 3db 4mm- es üveg köztük 16-16 mm légrés mely argon gázzal van feltöltve.

Átláthatósági szempontból, választható az úgynevezett katedrál üveg, ami fényáteresztő, de elmosott vagy tompított képet mutató üveg. Olyan helységek műanyag ablakainál, ajtajainál ajánlott ahol a belátás nem kívánatos pl: fürdőszobában.

Ezen kívül választható még az úgynevezett reflexiós üveg, amely amolyan tükörhatás révén biztosítja, hogy a kívülről ne lehessen belátni viszont a kilátás akadálytalan legyen. Ebből több szín is választható, leggyakoribb a bronz, szürke és a zöld.


Fólia

Műanyag ablakok, ajtók és redőnyök színezéséhez, szebbé, hangsúlyosabbá tételéhez alkalmazzuk a profilok oldószermentes ragasztással történő fóliázását. Ehhez számos fautánzatú és teli színből választhatunk. A fóliák egy vagy mindkét oldalon alkalmazhatók figyelembe véve az egyedi elképzeléseket. Az általunk kínált fóliák mindegyike ellenáll a környezeti és időjárás általi behatásoknak, könnyen kezelhetők és tisztíthatók valamint nagy színtartóssággal bírnak.


Párkány

A műanyag párkányok külső és belső elhelyezésre is egyaránt alkalmasak, UV stabil, belül rácsos szerkezetűek.

Mivel a műanyag párkány éppúgy fóliázható, mint a műanyag ablak, tetszőlegesen választható színezéssel esztétikussá tehető az összhatás.


Szellőző

Az új épületeket és a lakóházak korszerűsítését, felújítását napjainkban már magas hő- és hangszigetelési követelmények szerint tervezik és kivitelezik. Tehát az épületeket megerősített hő védelemmel bíró erős tömítettségű nyílászárókkal látják el. A műanyag nyílászárók rendkívüli szigetelésüknek köszönhetően, nem csak a hideget, de a friss levegőt sem engedik be a mi beavatkozásunk nélkül. Megfelelő szellőztetés hiányában kellemetlen mellékhatások várhatóak: páralecsapódás, penészedés. Azonban ennél is fontosabb, sőt kötelező a nyílt égésterű készüléket (Pl.: gázkazán, gáztűzhely, gázbojler, stb.) is magába foglaló helyiség folyamatos megbízható szellőztetésének megoldása.

Erre a célra, és a szellőztetés kényelmes és automatikus megoldásához is javasoljuk az Aereco szellőztető rendszer használatát.

Az Aereco termékeknek köszönhetően különböző módokon szabályozható, a szellőzés, hogy minden helyiségben alkalmazkodjunk a szellőzési szükséglethez. A szellőző levegő mennyiségét különböző módokon befolyásolhatjuk:

• páraszabályozással,
• manuális működtetéssel,
• mozgásérzékelő,
• és mozgásintenzitás-érzékelő által.

A páraérzékelős technológia különleges helyet foglal el a szabályozott szellőzési rendszerek területén. Köztudott, hogy egy lakásban a pillanatnyi páratartalom is jól jelzi a levegő szennyezettségének mértékét. Ezért az Aereco légbevezetők és légelvezetők többsége páraérzékelővel rendelkezik, melyek az adott helyiségben a belső relatív páratartalom szerint szabályozzák a cserélt levegő mennyiségét. A szellőzőelemek egész évben optimálisan szellőztetnek, mindig ott, ahol, és amikor szükséges, illetve mindig csak megfelelő mértékben. Az érzékelő automatikusan figyelembe veszi a belső hőmérsékletet is.

Egy megbízható automatikus érzékelő


A páraszabályozott szellőzőelemek érzékelője és működtetője azt az ismert fizikai jelenséget használja ki, hogy egyes anyagok megduzzadnak a páratartalom emelkedésekor és összehúzódnak, ha a levegő szárazabbá válik.

Cégünk által leggyakrabban beszerelt szellőző rendszer az AERECO EMM, mely egyszerű és szinte elengedhetetlen.

AZ EMM légbevezetők a higroszabályozású szellőzési rendszer elengedhetetlen részei. Kétféle légáramlással szerelhetők, 3 standard színben elérhetők. Az egyszerű és strapabíró kialakításukkal már sok ország piacán bizonyítottak. Akusztikus külső esővédővel 37 dB átlagos hangcsillapításra képesek.


Higroszabályozás: A légszállítást a belső relatív páratartalom szerint szabályozza
Hangcsillapítás: Alapesetben Dn,e,w=33 dB, akusztikus esővédővel (AEA 833) Dn,e,w=37 dB
Egyszerű karbantartás: beszabályozás nem szükséges, csak éves portalanítást igényelGázkészülékekhezA nem lezárható és növelt minimum hozamú légbevezetők szakszerű kiválasztásával és elhelyezésével a nyílt égésterű gázkészülékek égési és szellőző levegőjének utánpótlása biztosítható. Ezáltal ezek a berendezések biztonságosan üzemeltethetőek.Aeroco beszerelése

Aeroco keresztmetszete


Kulcsszavak amelyek alapján ránk talált:

műanyag, műanyag ablak, műanyag ablakcsere, műanyag ablakcsere akció, műanyag nyílászáró, műanyag nyílászáró akció

ARSYL KFT. 1182 Budapest, Királyhágó út 73. T: +36 70 322 0422 ; +36 30 629 5609
info(kukac)arsyl.hu

Készítette a StarSoft